CULPABLES

 

EN CONSTRUCCIÓ

Qui són els culpables de les mesures repressives? Qui legitima l’ús de la violència de les forças públiques de seguretat per a donar fi als conflictes generats en el si de les seves institucions?

En primer lloc, podem fer esment de l’equip rectoral de la UB. El rector Dídac Ramírez, després d’assegurar que mai permitria l’entrada dels mossos d’esquada a la seva universitat, va demanar aquesta actuació dues vegades a la mateixa setmana. El dilluns 16 de març va tenir lloc la detenció l’Enric Duran quand estava al hall del rectorat.

Segons el rector, es va traspassar la “línia vermella”, és a dir, es van produir uns suposats altercats a altres facultats de la UB. La relació entre aquests altercats i l’ocupació del rectorat encara ens escapa, i a més, l’antelació amb la qual s’ha de fer la trucada als cossos de seguretat de la generalitat per demanar la seva intervenció, posa en dubte que aquest fossi el motiu real de la decisió.

Joan Saura Laporta, conseller d’Interior, Participació i Relacions Institucional.  El seu departament va diritgir les cárregas del 18M.

Josep Huguet

Cristina Garmendia

Gabilondo

Zapatero

Moreso

La degana de la facultat de geografia i història e la UB, Mª Àngeles del Rincón, és culpable per utilitzar arguments injustificables a llag del dia 18 de març. Per tancar la facultat durant dos dies sense donar explicacions. Per no reconèixer l’assemblea d’estudiants de les facultats de geografia i història, i filosofia; i no contemplar als més de 1000 estudiants que van demanar la moratòria als graus mitjançant el referèndum. La seva postura anti-dialogant perjudica greument la vida dins de la facultat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: